Led verlichting Valkenswaard

Fiscaal voordeel met LED verlichting

Een investering op LED van PPadvies brengt veel fiscale voordelen met zich mee. Zo is er allereerst de afschrijving, die op elke investering geldt. Vervolgens heeft u ook nog recht op de Kleinschaligheids Investerings Afrek (KIA), mits de maximale jaarlijkse investering hiervoor niet overschreden wordt. Daarnaast voldoen de LED armaturen van PPadvies aan alle eisen om in aanmerking te komen voor Energie Investerings Aftrek (EIA). Hiervoor moet u vaan een aantal voorwaarden voldoen. Voor meer informatie over dit onderwerp verwijs ik u graag naar de website van de RVO: www.rvo.nl/eia

Kortom 3 fiscale aftrekposten en laten we eerlijk zijn: Dit geld steekt u toch liever in uw eigen onderneming in plaats van in de Belastingdienst?

 

Een investering die zichzelf terug verdient

Terugverdientermijnen tussen de 1 en 3 jaar zijn veelal haalbaar. Dit is uiteraard mede afhankelijk van de branduren van de verlichting en het tarief dat u betaalt voor uw energie.

Bespaar tot 70%

Na de eerder genoemde fiscale voordelen op de LED verlichting (afschrijving, KIA en EIA), blijft er een netto investering over, die uiteraard vele malen lager is dan bruto investering. Door de enorme besparing op energie van ruim 70%, wordt er uiteraard ook bespaard op tijd en geld dat besteed wordt aan de vervanging en het onderhoud van de traditionele verlichting. Bij 10 branduren per dag en 5 dagen per week  betekent dit door de duurzaamheid van LED al minimaal 20 jaar lang geen TL buis,  startertje of in  het slechtste geval een VSA vervangen.

Hierdoor verdient de investering zichzelf altijd terug en vaak ook redelijk snel.

Een simpel rekensommetje resulteert in het feit dat terugverdientermijnen tussen de 1 en 3 jaar vaak haalbaar zijn. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de branduren van de verlichting en het tarief dat u betaalt voor uw energie.

Waarom LED van PPadvies?

  • Na  overstappen op LED verlichting mag u zichzelf een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer (MVO) noemen en behoort u tot een snel groeiende groep.
  • LED verlichting, aangeboden door PPadvies, voldoet aan alle eisen van de RVO  om in aanmerking te komen voor subsidie.
  • Mogelijkheid tot ons lease concept, zodat u uw liquide middelen kunt gebruiken voor andere belangrijke investeringen, wel profiteert van alle fiscale voordelen en geniet van alle voordelen van onze LED verlichting tegen een geringe maandelijkse investering (in het meest gunstige geval kost het u zelfs helemaal niets!).
  • PPadvies zal u in het geheel ontzorgen: wij dragen (indien gewenst) zorg voor het op een milieuvriendelijke manier afvoeren van uw oude verlichting, wij installeren onze nieuwe LED verlichting en tot slot vragen wij ook voor u de subsidie (EIA) aan. U heeft hier dus geen omkijken naar!

Kortom, LED verlichting, aangeboden door PPadvies , is beter voor het milieu, voor uw werknemers en voor uw portemonnee! Uiteraard kom ik u graag een vrijblijvend bezoek brengen om onze LED verlichting te demonstreren.

Wilt u weten hoeveel u kan besparen?