Led verlichting Valkenswaard

Het zuinigste LED paneel van Nederland

Het is de kunst om energiezuinig verlichten met een zo laag mogelijk verbruik om zo hoog mogelijke lichtopbrengst te creëren. Wij maken gebruik van Samsung LED, dat kwalitatief gezien hoog aangeschreven staat.

Door eigen ontwikkeling en ontwerp beschikt PPadvies over het zuinigste LED paneel van Nederland.  Als voorbeeld: een traditioneel TL armatuur met 2 TL buizen van 36W verbruikt inclusief voorschakelapparaat (VSA) ongeveer 82W.. Dit armatuur wordt vervangen door een LED paneel van maar 23,2W en levert daarmee een besparing op van maar liefst ruim 70%.

Energiezuinig verlichten

Onze LED panelen

Onze LED panelen beschikken over ruim  115 lumen per Watt, een powerfactor van 0,95 en voldoen hiermee ruim aan alle eisen die gesteld worden om in aanmerking te komen voor de EIA. Wij adviseren om gebruik te maken van de kleur 4000 Kelvin. Onderzoeken wijzen uit dat daglicht het beste licht is om in te werken. 4000K is een benadering van daglicht.

De kleur 3000K wordt enkel gebruik om in te relaxen en de kleur 6000K wordt enkel gebruik in bedrijven die kleurechtheid moeten kunnen onderscheiden.

Waarom LED van PPadvies?

  • Na  overstappen op LED verlichting mag u zichzelf een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer (MVO) noemen en behoort u tot een snel groeiende groep.
  • LED verlichting, aangeboden door PPadvies, voldoet aan alle eisen van de RVO  om in aanmerking te komen voor subsidie.
  • Mogelijkheid tot ons lease concept, zodat u uw liquide middelen kunt gebruiken voor andere belangrijke investeringen, wel profiteert van alle fiscale voordelen en geniet van alle voordelen van onze LED verlichting tegen een geringe maandelijkse investering (in het meest gunstige geval kost het u zelfs helemaal niets!).
  • PPadvies zal u in het geheel ontzorgen: wij dragen (indien gewenst) zorg voor het op een milieuvriendelijke manier afvoeren van uw oude verlichting, wij installeren onze nieuwe LED verlichting en tot slot vragen wij ook voor u de subsidie (EIA) aan. U heeft hier dus geen omkijken naar!

Kortom, LED verlichting, aangeboden door PPadvies , is beter voor het milieu, voor uw werknemers en voor uw portemonnee! Uiteraard kom ik u graag een vrijblijvend bezoek brengen om onze LED verlichting te demonstreren.

Wilt u weten hoeveel u kan besparen?